+45 86 19 82 88

Boform A/S

Køkkenstudio har arbejdet sammen med Boform siden 1981 om at skabe optimale indretningsløsninger. Hermed er Køkkenstudio Boforms ældste forhandler, og vi kender derfor Boform til detaljen.

Der er flere årsager til, at Boform er Køkkenstudios hovedleverandør.
Medarbejderne hos Boform har stor ekspertise indenfor materialevalg og møbelhåndværk. Teamet består af faguddannede møbelsnedkere, proffesionelle autolakerer og andre faguddannede medarbejdere, der alle arbejder målrettet mod at gøre hver enkelt køkken og badeværelse helt perfekt ned til mindste detalje.

Hermed kan Køkkenstudios kunder få alle deres ønsker og ideer til køkkenet eller badeværelset realiseret.

Boform fabrikken ligger i Ålborgs charmerede havnemiljø.

En af de helt afgørende ting, der adskiller boform fra andre danske køkkenproducenter, er måden at betragte et køkken på. For boform har det helt fra starten handlet om helhed i designet. Et køkken skal fremstå som et smukt møbel og som en perfekt integreret del af hjemmet. Herudover skal alle de brugsmæssige og tekniske funktioner være 100% i orden. Kvalitet er nøgleordet i produktionen, hvor materialerne er af høj kvalitet, og hvor der arbejdes målrettet mod at forene funktionalitet og æstetik.
I produktionen øges kvaliteten bl.a. ved at:

  • Inventardelene overfladebehandles af faglærte autolakerere.
  • Malede- og højglanslakerede overflader larkeres med markedets flotteste og mest holdbare autolak.
  • Højglanslakerede overflader poleres efter endt bearbejdning, og ved matlakerede emner efterbehandles disse med klar matlak.
  • Ved finerede løsninger lægges fineren op, således at åretegninger i træet, danner en smuk og sammenhængende struktur i fronterne.