+45 86 19 82 88

Vores aktuelle udstilling

BADEMILJØ

Skab i ludbehandlet teak og corian bordplade med integreret vask.

KØKKEN I SORT ASK

Køkkenø med skabe i sortbejdset ask og bordplade i mat, sort granit.
Højskabsvæg med hvidlakerede skabe, parallellågeskab med plads til køkkenmaskiner, der står klar til brug, når skabet er åbent og skjult, når skabet er lukket.

KLASSISK SNEDKERI

FRAME køkken repræsenterer klassisk stil. Skuffe- og lågefronter er smukt indrammet. Fronterne er lakerede i en grå nuance. I køkkenets hjørne er der et skab med en magic-corner-løsning, hvorved hjørnepladsen udnyttes optimalt. Køkkenets to bordplader er henholdsvis massiv egetræ og natursten fra Øland i Sverige, hvoraf sidstnævnte gør dette køkken helt unikt. Hvidevarene er fra Miele, imens armaturet er af mærket Toni.

HVIDT, ENKELT OG EN SMULE RÅT

LINE køkken i enkelt og stilrent look. Med et par enkelte men væsentlige elementer af naturmaterialer brydes dette look imidlertid. Indtrykket af køkkenets enkle og stilrene look skabes af dets skuffe- og lågefronter, som er lakerede med en hvid lak og en mørk sandfarve. Med en indbygget emhætte i overskabene og en helt hvid bordplade af corian underbygges looket. Imidlertid udfordres det af en træskærm rundt om køkkenøen, som er af ibenholt og køkkenets anden bordplade, som er af natursten. Hermed fremstår køkkenet enkelt, stilrent men også specielt og en lille smule råt.